Select Page

Com cada any, Altea acollirà el festival de música en valencià, Fesporrat, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 3 d’octubre, a les 19:00 hores. Com a novetat, en esta edició marcada per la pandèmia del COVID-19, l’ubicació i l’aforament s’han adaptat a les circumstàncies actuals i el concert es celebrarà a la Plaça de l’Aigua amb un aforament limitat de 120 persones.

L’organització ha anunciat que esta sisena edició del Fesporrat serà la més particular de totes les realitzades amb anterioritat i que les entrades s’han esgotat a les poques hores de fer públic el cartell a les xarxes socials del festival.

Esta nova edició comptarà amb les actuacions de Nuc, una agrupació formada a la comarca de La Safor, que fusiona Rock i Indie amb tocs de Pop; Menerva, un grup acabat de formar a la comarca de la Marina Baixa que presentarà el seu primer EP ‘Bon Viatge’ i per últim El Diluvi, un grup alcoià conegut pel públic valencià i que serà l’encarregat de tancar l’edició 2020 del Fesporrat.

Des de l’organització remarquen que s’extremaran les mesures d’higiene i seguretat per tal de complir amb els protocols anti COVID-19, així com l’obligatorietat de l’ús de mascareta per a tots els assistents durant tot el concert, la distància de seguretat interpersonal i l’utilització de gel hidroalcohòlic a l’entrada.

Pin It on Pinterest