Select Page

El regidor de Sanitat i Benestar Social, José Luis León Gascón, ha anunciat que del 5 al 8 d’octubre, de 10:00 a 12:00 hores, els usuaris del Centre de Salut d’Altea i Altea la Vella rebran, in situ, informació sobre com demanar cita de forma no presencial a través de la ‘App GVA + Salut’.

Segons ha explicat l’edil, “els assessors s’encarregaran d’explicar el funcionament a tots aquells i aquelles que encara no coneixen l’aplicació, ja que és una de les millors formes d’agilitzar la sol·licitud de cita prèvia i descongestionar el pas físic pels centres de salut en estos moments de pandèmia”. A més a més, “la seua utilització suposa un estalvi de paper en receptes de farmàcia i justificants de visita, ja que es pot realitzar a través de l’app”, ha afegit León Gascón.

La ‘App GVA + Salut’, creada per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, està dirigida a tots els usuaris de la Comunitat Valenciana que desitgen accedir d’una manera fàcil a la sol·licitud, modificació i anul·lació de cites mèdiques d’atenció primària des del seu telèfon mòbil. “L’aplicació ofereix la possibilitat de descarregar els justificants d’assistència i les cites en el calendari del smartphone, a més de tenir l’opció de registrar a més d’un usuari en el mateix dispositiu, el que facilita la gestió de les cites familiars”, ha detallat el regidor de Sanitat.

Totes les persones interessades que desitgen descarregar-se l’aplicació en el seu telèfon mòbil poden fer-ho a través de Google Play o App Store buscant APP GVA + Salut o a través dels enllaços que ofereix la Generalitat Valenciana.

L’aplicació està disponible en les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana i, una vegada descarregada, l’accés a la mateixa es realitza introduint les dades de número de Targeta Sanitària i la data de naixement.

Pin It on Pinterest