Select Page

Des d’esta nit i fins dissabte que ve, es duran a terme les obres de reasfaltat dels carrers  La Mar i Comte d’Altea, N-332, en horari nocturn. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí.

El regidor ha explicat que les millores abastaran des del pont del riu fins a la travessera del Port i demana disculpes per les molèsties que puguen ocasionar les mateixes, tant de circulació com de sorolls.

“Estes obres són una demanda veïnal en la qual portem temps treballant perquè al tractar-se de la N-332 la competència no és de l’Ajuntament, sinó de Carreteres”; ha manifestat el responsable municipal d’Infraestructures.

Diego Zaragozí demana paciència a la ciutadania i agraeix la seua col·laboració al temps que indica que, “les molèsties es convertiran en una millora important per al municipi i el trànsit rodat que ara pateix els nombrosos sots que hi ha en estes dos carrers ubicats a la  N-332 al seu pas pel nucli urbà d’Altea, causats pel deteriorament de l’asfalt”.

 

Pin It on Pinterest