Select Page

Miguel De la Hoz, regidor de Comerç, ha donat a conèixer un any més la Ruta de la Tapa ‘Fruits de Tardor’. Del 2 al 12 d’octubre, ciutadans i visitants podran gaudir d’esta proposta gastronòmica que, en esta ocasió, reuneix 15 establiments que participaran cadascun amb dues tapes diferents: una realitzada amb productes típics de la tardor i una altra d’estil lliure.

L’edil ha assenyalat que “en esta edició volem donar tot el nostre suport al sector de l’hostaleria, que s’ha vist molt afectat a causa de la pandèmia. Per este motiu, des de l’organització conjuntament amb els hostalers, s’ha treballat per a garantir totes les mesures de seguretat i oferir les màximes garanties als treballadors dels establiments així com als ruters que vulguen gaudir d’aquesta iniciativa”.

El preu de les tapes és de 3€ i inclou un vi o una cervesa. Els bars i restaurants d’Altea participants són: Restaurant Maná Lounge-Beach; Club Nàutic Bon Vent; La Trova Ultramarinos; El Austríaco; La Cañata; Restaurant Casa Vital; Terramaris; Gi&Bla; La Picaeta de Lola; Hotel Altaia; Bistro Shabby Chic; La Clau; L’Ideal; Bar Pizzería Il Bandito y Restaurant Taberna del Xef.

D’altra banda, la iniciativa compta amb la participació organitzativa de GastroEventos, que a través de la seua aplicació gratuïta ofereix un mapa, informació de la ruta i permet als usuaris, a través del dispositiu mòbil, votar cadascuna de les tapes que consumisquen, sense necessitat de portar el fullet de la ruta en paper. Tal com ha explicat Mario Ayús de GastroEventos, “tots els establiments disposaran d’uns suports amb un codi QR, que permetrà al ruter escanejar-lo mitjançant l’app i d’esta manera, que la tapa que ha consumit quede registrada. Este procés no requereix contacte i més que mai, és important per a evitar possibles contagis”.

L’edil ha detallat els premis als quals poden optar els participants i els establiments; tenint en compte que els ruters per a participar en el sorteig dels premis han de segellar i votar un mínim de 3 establiments.

Els premis per als ruters, consisteixen en 2 vals de 100€ a gastar en el comerç local; 2 pack-regal de 6 cerveses artesanes Althaia; 5 lots de vi de Bodegas Borja Pérez i un menú per a 2 persones cortesia de Restaurant la Picaeta de Lola. Dels dos vals de 100€ que es premiaran per als ruters, un se sortejarà entre aquells que hagen votat mitjançant el fullet en paper, i l’altre se sortejarà entre aquells que hagen votat mitjançant l’app de GastroEventos.

Quant als premis per als establiments participants, que seran atorgats pels ruters a través de les seues votacions, consistiran en 200€ a la millor tapa obligatòria, publicitat a Ràdio Altea i un any de publicitat gratis a la plataforma GastroEventos. El premi a la millor tapa lliure serà exactament el mateix que per a la tapa obligatòria.

Franz Haubiz, president de Hospal ha explicat que “enguany serà diferent però esperem gaudir d’esta proposta gastronòmica”. Age Folskestad, vicepresident de Hospal ha animat a tots els visitants a participar “perquè l’alegria i la gastronomia seguisca amb aquest nivell que tenim a Altea”.

Finalment, Miguel De la Hoz, ha ressaltat que la present edició de la Ruta de la Tapa compta amb el patrocini de GastroEventos, Comunitat Valenciana, L’Exquisit Mediterrani, La Picaeta de Lola, Althaia i Borja Pérez; amb la col·laboració de Hospal, Associació Hostalers per Altea. I ha donat les gràcies a tots els que fan possible este esdeveniment gastronòmic, “anime a tothom a participar, gaudir de les tapes i fer costat a l’hostaleria del nostre poble, que han demostrat durant tot l’estiu que són capaços de donar un gran servei amb totes les garanties de seguretat”.

Pin It on Pinterest