Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha convocat este migdia, davant la porta del Consistori, un minut de silenci per l’assassinat masclista de Li Na, de 24 anys, víctima de violència de gènere a València.

Previ al minut de silenci, l’edil Rafael Ramón Mompó, en nom del poble d’Altea, ha llegit un manifest en el que “la Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Altea expressa la seua repulsa contra l’assassinat masclista de Li Na i reivindica el Pacte Valencià contra la Violència Masclista i de Gènere com a eina amb la qual els valencians i valencianes combatem qualsevol tipus de violència contra les dones”.

Ja són 33 els casos comptabilitzats de dones víctimes assassinades per violència de gènere a Espanya i 5 d’ells s’han comés a la Comunitat Valenciana. Des que el Govern va començar a comptabilitzar els casos en 2003, el nombre total de dones assassinades per violència de gènere ascendeix a 1.066.

Es recorda a les dones que es troben davant un cas de maltractament, que poden acudir als serveis municipals o recórrer al número gratuït 016 contra la violència de gènere. La trucada no queda reflectida en la factura telefònica, però s’aconsella esborrar-la del llistat de trucades dels telèfons mòbils.

Pin It on Pinterest