Select Page

Segons les dades oficials, facilitades per la Generalitat Valenciana, hui dia, dijous 24 de setembre, a Altea hi ha 17 casos actius diagnosticats amb PCR+. Des que va començar la pandèmia hi ha 94 casos declarats i 5 defuncions.

Des de l’Ajuntament d’Altea es recorda a la població la necessitat de mantindre les mesures d’higiene, seguretat i de distanciament social, així com l’ús obligatori de la màscara, per a evitar contagis. D’altra banda, es demana a la ciutadania que comprove la informació que rep abans de reenviar-la, atès que s’estan compartint informacions falses i no verificades. El departament de comunicació de l’ajuntament s’encarregarà d’actualitzar setmanalment les dades.

Per a més informació, es poden consultar les dades actualitzades de COVID-19 de tots els municipis de la Comunitat Valenciana a través del següent enllaç, a més del número 900 300 555, habilitat en cas de sospita de símptomes.

Pin It on Pinterest