Select Page

Malgrat les dificultats concessionals, pandèmiques i econòmiques, el Club Nàutic d’Altea continua de manera intensa amb la seua activitat esportiva; sent aquest la seua fi primordial com a entitat esportiva sense ànim de lucre.

5 regatistes de l’equip del CN Altea van competir en el Trofeu València Vela Infantil – Copa Unicef de la classe Optimist A, dins de les diferents categories masculines i femenines: sub13M, sub16W i sub13W. En esta primera prova de la temporada 2020-2021, el segon lloc va ser per a Jorge Santos Osipov en la categoria sub13 masculina. El seu germà José Santos va acabar quart en la mateixa categoria.

Diumenge passat 20 de setembre finalitzava el Campionat d’Espanya de Snipe júnior, en el qual van participar Alejandro i Marino Arroyo. Després de tres dies de celebració i un total de sis proves realitzades, la jornada va estar molt renyida entre les tripulacions de diferents clubs nàutics a nivell nacional. Amb número de vela ESP 28818, Alejandro i Marino del Club Nàutic d’Altea, van aconseguir els primers llocs en les proves parcials; arribant primers en la segona i última mànega, acompanyat d’una tercera i cinquena posició en les proves intermèdies de la jornada. Llastrats per un trencament en la primera i cinquena manga, es van classificar finalment en cinquena posició.

Acompanyats pel tècnic esportiu Juan Arándiga i al costat de l’equip de la Comunitat Valenciana, Juan Aziz i Gonzalo Suárez van assistir al Campionat d’Espanya ILCA Standard 2020 que es va celebrar en aigües d’Eivissa del 18 al 22 de setembre. Gonzalo, amb número de ciri ESP 212 517, es va classificar en quarta posició dins la categoria sub21.

L’equip de rem Veterà Femení i Veterà Masculí del Club Nàutic d’Altea es va traslladar dissabte passat 19 de setembre fins a Santa Pola per a participar en aquesta regata de Banc Fix Mediterrani al costat d’equips de clubs de diferents punts de la Comunitat Valenciana. La tripulació femenina veterana del CN Altea ha quedat en cinquena posició en la final. Els xics s’han classificat huitens, també dins de la categoria veterana. Després d’esta regata, l’equip de rem del Club Nàutic d’Altea es prepara per al Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani que se celebrarà en aigües de Cartagena els pròxims dies 3 i 4 d’octubre.

Pin It on Pinterest