Select Page

En el matí de hui ha tingut lloc una reunió de Seguretat per repassar els protocols i garantir la seguretat en la setmana de festes patronals. “Volem recordar a tota les persones que no hi ha festes oficials i es demana la col·laboració ciutadana de tots els festers, festeres i població en general per evitar reunions de més de 10 persones i actes que no estan permesos” ha declarat l’alcalde, Jaume Llinares.

A la cita han assistit els màxims responsable de la Policia Local i la Guàrdia Civil d’Altea, així com l’edil de Seguretat Ciutadana Miquel de la Hoz i l’Alcalde.

“La Policia Local i la Guàrdia Civil han de complir amb la seua funció de garantir la seguretat ciutadana per al que intensificaran els controls amb l’objectiu d’evitar els contagis”; ha assenyalat l’edil de Seguretat Ciutadana, que ha explicat que per a això “s’han reforçat les unitats de tots dos cossos per prestar el servei amb garanties i esperem que sobretot els festers i festeres respecten les condicions establertes prèviament com són el tancament de les cabiles i evitar reunions multitudinàries”.

“Este any hem de passar unes festes de forma tranquil·la i complir amb les mesures de seguretat i sanitàries que marquen els protocols anti COVID-19 perquè no s’estenguen els contagis”; ha recomanat encaridament el primer edil alteà.

Jaume Llinares ha insistit en la importància que té, especialment en estos dies festius locals, la participació ciutadana a l’hora de garantir la seguretat i evitar l’expansió de la pandèmia en el nostre municipi.

 

Pin It on Pinterest