Select Page

El pròxim divendres, 2 d’octubre, tindrà lloc un nou Taller de cuina dirigit a joves de 16 a 30 anys. Així ho ha donat a conèixer la responsable de l’àrea de Joventut, Marta Lloret, qui ha especificat que es tracta d’un Taller de Sushi gratuït.

L’edil ha ressaltat la bona acollida que van tindre els tallers de cuina organitzats amb anterioritat per als joves menors de 16 anys i en esta ocasió “hem volgut donar l’oportunitat a la resta de joves de posar en pràctica les seues habilitats culinàries i cuinar receptes internacionals”.

El Taller de Sushi, organitzat per la regidoria de Joventut, compta amb la col·laboració de la regidoria d’Educació, gestora de l’Aula de Cuina on es desenvoluparà el curs. “La vesprada del divendres, de 17:30 a 19:00 hores, els joves podran aprendre tres tècniques diferents de sushi com són el nigiri, hoso maki zushi i el kakumaki, finalitzant amb un postre, anomenat Tempura aisu, un gelat fregit en tempura”.

Marta Lloret ha animat a la participació i ha recordat que als mesos de novembre i desembre es realitzaran més cursos de cuina. Les places per participar són limitades i la inscripció es realitzarà per ordre de sol·licitud. Els interessats o interessades s’han d’inscriure al telèfon 627 47 20 83 o enviar un correu electrònic a joventut@altea.es.

Pin It on Pinterest