Select Page

“Els ciutadans i ciutadanes d’Altea que l’any que ve tinguen 8, 16, 35 i 55 anys, compleixen els requisits d’edat per formar part de la Comissió de Festes del Crist del Sagrari en 2021”. Han recordat des de la regidoria de Festes, regida per Marta Lloret i la Comissió del Crist del Sagrari 2020.

La regidoria de Festes i la Comissió del Crist d’este any, “t’animem a que participes activament de les Festes Majors del nostre municipi, al costat dels teus amics i amigues i veïns de la teua quinta”, apunta el comunicat.

Festes recorda que “qualsevol veí i veïna d’Altea pot formar part de la Comissió del Stm. Crist del Sagrari. Si estàs interessat o interessada en fer-ho, has d’enviar un correu electrònic amb les teues dades a festes@altea.es, abans que finalitze el 8 d’octubre i la Comissió de Festes de 2020, que per la suspensió de les festes d’enguany repeteix per a les pròximes, es posarà en contacte amb tu”.

 

Pin It on Pinterest