Select Page

El passat dijous 17 de setembre la regidoria de Turisme, com a part del Comitè Gestor de Platges d’Altea, va participar en la reunió telemàtica convocada pel Patronat de Turisme Costa Blanca.

En esta reunió estaven representats municipis de costa de la província d’Alacant i l’objectiu de la mateixa era fer una valoració de les diferents mesures aplicades per a la seguretat a les platges, així com prendre el pols de noves iniciatives en matèria de seguretat a les platges de cara a la temporada vinent.

José Mancebo, director executiu de Patronat de Turisme Costa Blanca, va incidir en la importància de conèixer l’opinió de les destinacions, una vegada passada la temporada estival, per afrontar la pròxima temporada  amb l’experiència ja adquirida i així valorar les millores i novetats que es podrien implantar.

Per la seua banda, la regidora de Turisme d’Altea, Xelo González, agraïa a tot l’equip del Patronat de Turisme Costa Blanca el seu suport durant els mesos de confinament “amb jornades de formació als municipis per ajudar-nos a la realització dels plans de contingència, a més de l’aportació de recursos gràfics per a la senyalètica i cartelleria sobre recomanacions per a la prevenció de la COVID-19”.

Pin It on Pinterest