Select Page

A primera hora del matí es citaven al CP l’Olla d’Altea els tècnics redactors del projecte, l’empresa concessionària, l’arquitecte municipal i els regidors d’Educació, Vicenta Pérez Barber i Urbanisme, José Orozco, per donar inici a les obres que el Pla Edificant contempla en este centre, consistent a ampliar les instal·lacions per eliminar dos aules prefabricades.

Les obres aniran a càrrec de l’empresa Categor amb un cost de 140.549 € més IVA i estes tenen un període aproximat d’execució de tres mesos. Estes consistiran en la construcció d’una nova aula i la redistribució d’espais que permeta ampliar una de les aules existents a la primera planta de l’edifici. S’amplia el perímetre de l’escola i millora el pati de centre.

Amb motiu de les obres, que a conseqüència de la pandèmia del COVID-19 s’han endarrerit unes setmanes, l’activitat del centre s’ha desplaçat fins a la casa de Vila Gadea, on s’estan impartint les classes i s’ha tancat un espai exterior per condicionar-lo com pati. Una vegada concloses les obres, el període d’execució està fixat en 15 setmanes, l’alumnat tornarà a les aules habituals del CEIP l’Olla.

Pin It on Pinterest