Select Page

El regidor de Sanitat i Benestar Social, José Luis León Gascón, va visitar la setmana passada la residència de tercera edat i centre de dia ‘Vila d’Altea les Boqueres’, on es va reunir amb Philippe Caneti Roig, gerent del centre i Carmen Vila, adjunta de direcció.

La reunió va tindre lloc als jardins del centre, a causa dels plans de contingència que tenen elaborats, i en ella es van tractar temes com els protocols relacionats amb el COVID-19; les mesures d’higiene, tant internes com externes; el personal i professionals del centre, així com els usuaris que reben un servei molt important i de gran qualitat tot l’any.

José Luis León Gascón ha felicitat a tot l’equip de treball, “es nota que estan molt compromesos tots els dies de l’any i més encara si cap amb la situació actual que ens ha tocat viure, felicitats”. Al seu torn, ha declarat que “oferirem tots els serveis que des de l’Ajuntament i les seues regidories, puguen ajudar a millorar la qualitat de vida dels usuaris i treballadors de les Boqueres, estem ací per a donar suport a la bona labor que realitzeu”.

Per la seua banda, Philippe Caneti Roig va aprofitar la reunió per a explicar la forma en la qual s’atendran les visites dels familiars en els mesos més freds i va comentar que “les visites són molt importants per als usuaris, és per això que posen molt interès en el protocol d’estes, amb espais habilitats amb gel hidroalcohòlic, distància de seguretat, màscares i molta responsabilitat, fent la visita molt segura per a tot el centre”. I va agrair a l’edil la “gran labor que està duent a terme l’equip de la Pública de l’Ajuntament d’Altea, que des de l’inici de la crisi sanitària desinfecta tots els accessos al centre dos vegades al dia, sense faltar a la seua cita diària”.

Carmen Vila, adjunta de direcció i treballadora social del centre, ha afegit que “la responsabilitat de l’equip i l’afecte que posen en el seu treball, ha fet que ‘les Boqueres’ siga dels pocs centres de la comarca que no ha tingut casos positius de COVID-19” I ha defensat que “hi ha un gran percentatge de centres a Espanya que no han necessitat alertar de brots”.

Finalment, la gerència de les Boqueres afegia que “posem el centre a l’abast de l’Ajuntament d’Altea, així com els seus serveis en cas de necessitar-los”. I posava l’accent que “actualment disposem de 8 places lliures per a poder acomodar des de hui mateix a usuaris d’Altea i de la Comarca. A més oferim dos places per a infermers o infermeres, i no descartem una tercera, amb la finalitat de millorar encara més, l’atenció. Tots els interessats poden posar-se en contacte amb la residència directament”.

Pin It on Pinterest