Select Page

“Les obres de la Segona Fase de Regeneració del Front Litoral estan a prop de donar inici, abans que acabe l’any”; així ho ha indicat l’edil d’Urbanisme, Jose Orozco este mateix matí, després que el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic haja publicat el passat divendres el començament de licitació de les mateixes. Una important actuació mediambiental a la part marítima i terrestre de la façana marítima del casc urbà d’Altea amb un cost de 5.328.831,98 €.

Orozco ha qualificat de molt positiva la notícia de l’inici del període de licitació de les obres, que conclourà el proper 7 d’octubre, “ja que això suposa que abans que acabe l’any podran donar inici les obres del projecte més ambiciós que ha tingut el nostre poble en dècades “.

El responsable municipal d’Urbanisme ha recordat que “este projecte té per objecte la regeneració mediambiental de la façana marítima i la urbanització d’un nou espai públic que garantirà l’existència d’un corredor visual i paisatgístic on destacaran les paraules qualitat urbana, sostenibilitat i mobilitat” . “No ens cansarem de repetir que és de vital importància per al nostre poble i una oportunitat per regenerar un espai degradat del nostre litoral”, ha afegit Orozco.

Jose Orozco ha destacat “la creació d’una platja amb condicions envejables d’accessibilitat on es troba, en l’actualitat, un aparcament, eliminant el trànsit rodat i reduint per tant les emissions de CO2; a més de la remodelació de la passejada amb mobiliari urbà, zones verdes amb vegetació autòctona, diferents àrees recreatives i nous espais lúdics”. “La millora de l’entorn també repercutirà en la qualitat turística i per tant, la situació econòmica dels propietaris i restauradors”. Ha apuntat l’edil, qui ha conclòs asseverant que, “considerem que este projecte farà ferma la imatge d’Altea en un poble d’avantguarda de la sostenibilitat i del disseny, recuperant espais per al ciutadans”.

Pin It on Pinterest