Select Page

L’edil de Comerç, Miguel de la Hoz, ha recordat que el 30 de setembre conclourà la campanya comercial “Abonament Escolar Altea”, de promoció del comerç local i ajuda a les famílies amb motiu de l’inici de curs escolar 2020-21. Els premis als quals podran optar els participants seran 6 i estan valorats en 200 € cada un d’ells.

La campanya de compres al mitjà i petit comerç d’Altea donava inici el passat 17 d’agost i acabarà el proper 30 de setembre. El sorteig que posa fi a esta campanya tindrà lloc el 5 d’octubre a Ràdio Altea.

Com indicava en el seu dia el regidor, “amb esta campanya es incentiven les compres en el municipi, a el temps que sis ciutadans poden aconseguir un premi de 200€ només amb presentar les seues justificants de compres realitzades en el municipi de material relacionat amb l’inici de l’activitat escolar; tal com roba, sabates, llibres, material esportiu i material escolar, ulleres i lents de contacte”. Com a novetat, este any està inclosa també la compra de material tecnològic utilitzat en educació, com poden ser ordinadors o tablets.

La recollida de tiquets s’està duent a terme en el departament de Comerç, planta baixa de l’Ajuntament. Per cada justificant de 30€ es lliura una participació. Són acumulables els d’un mateix comerç a partir de 10€ i el màxim de participacions per una compra són 3.

Els guanyadors del sorteig tindran 10 dies per recollir els premis.

“Als guanyadors se’ls donarà un passaport comercial en el qual quedarà anotada la compra que realitze en el comerç alteà fins arribar als 200€ del premi. Una vegada completat el passaport ho hauran de dur a la regidoria de Comerç per a la seua comprovació i posterior ingrés del premi en el seu compte bancari”; ha especificat l’edil, qui ha conclòs convidant als alteans i alteanes a seguir participant en esta campanya de promoció del comerç local.

Pin It on Pinterest