Select Page

A principis de setmana, la regidoria de Benestar Social i Sanitat, encapçalada per José Luis León Gascón, feia efectiva la signatura de renovació de conveni de col·laboració amb l’Associació Corazón Exprés.

L’edil es va reunir amb Maleni López, presidenta de l’associació, de la qual va destacar la seua gran labor i va declarar que “Corazón Exprés té assignats 5.000€ en el pressupost nominatiu anual, quantitat que este any ha tingut una pujada respecte a l’anterior i que al costat de l’ajuda especial del COVID-19, sumarà un total de 6500€, en agraïment a tot l’esforç realitzat durant l’estat d’alarma”.

Per la seua banda, la presidenta de l’associació ha agraït la bona relació existent entre el departament de Benestar Social i els seus treballadors, i ha avançat nous projectes i idees de cara a l’any que ve, per part del seu equip i voluntaris. En este sentit, l’edil no descarta sol·licitar un augment en els pressupostos per a les ajudes econòmiques nominatives de l’any 2021.

José Luis León Gascón ha agraït novament a l’associació, “és una sort comptar amb Corazón Exprés a Altea, ja que com bé és conegut per la ciutadania, les seues actuacions són excel·lents i ràpides”.

Pin It on Pinterest