Select Page

L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares i el regidor de Sanitat i Benestar Social, José Luis León Gascón, es van reunir el dimarts amb Concha Andrés, Secretària Autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària; Carmelina Pla, Directora General de Règim Econòmic i Infraestructures; Rosa Louis, Gerent de l’Hospital Comarcal de la Marina Baixa i Amós Urtubia, Director Mèdic d’Atenció Primària de la Marina Baixa. A la reunió assistiren també Pedro San Martín, Coordinador Mèdic en el Centre de Salut d’Altea i diferents tècnics de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

L’encontre ha servit per a comentar la situació en la qual es troba el Centre de Salut d’Altea i el Consultori Auxiliar del Pla de Castell, així com exposar futures actuacions i millores en el municipi, que, en paraules de l’alcalde, aniran recollides en un projecte que serà presentat abans de finals d’any”.

Després de la reunió, es va realitzar una visita al Consultori Auxiliar del Pla de Castell per a comprovar l’estat de les seues instal·lacions, que romanen tancades a causa de les inundacions que va patir la setmana passada.

En este sentit, l’Alcalde d’Altea ha destacat que “aprofitant l’inesperat tancament del centre de salut, s’han executat obres d’emergència, així com diferents reparacions que eren necessàries, i este cap de setmana es procedirà a la neteja i desinfecció de totes les sales i materials del centre”. A més, “hem analitzat en profunditat l’estat en el qual es troben les instal·lacions, les propostes de millora i les possibilitats que es duguen a terme al més prompte possible”.

Per la seua banda, l’edil ha agraït la visita dels alts càrrecs i gerents del Departament de Salut de la Marina Baixa, “la nostra prioritat recau sobre el manteniment de les infraestructures i la millora de la qualitat de vida, per això volem treballar de la mà de l’Ajuntament d’Altea, amb la finalitat de millorar el servei que brindem a la ciutadania”.

Finalment, Jaume Llinares ha agraït el constant interès mostrat des de Conselleria de Sanitat i ha explicat que “quan els tècnics visiten el centre i disposem de l’autorització pertinent, es procedirà a la reobertura del centre”.

Pin It on Pinterest