Select Page

Fins el proper dilluns 21 de setembre romandrà obert el termini de preinscripció en el Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània organitzat per la Universitat d’Alacant en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana. Una oferta formativa de la qual l’Ajuntament d’Altea participa oferint una beca de 2.000 €.

Este màster posa en valor i relaciona els sectors de la gastronomia i el turisme a la Comunitat Valenciana a través de la transmissió de coneixements de cuiners i cuineres de reputada fama que fins i tot compten amb estrelles Michelin, com Quique Dacosta per exemple.

Les classes seran on line i semipresencials els dilluns i dimarts i s’impartiran al campus de la universitat d’Alacant i en CdT Marina Alta de Dénia, d’octubre a juny.

El màster recull l’aplicació de noves tècniques d’Alta Cuina en l’elaboració dels arrossos, desenvolupant habilitats creatives i sensorials per a la creació d’arrossos contemporanis i adquirint una àmplia base sobre els processos fisicoquímics que intervenen en l’elaboració dels mateixos.

L’alumnat s’especialitzarà en Alta Cuina Mediterrània i en l’elaboració d’arrossos coneixent la seua implantació en la gastronomia espanyola i adquirirà coneixements fonamentals sobre la gastronomia tradicional arrossera. Coneixerà els principals productes que intervenen en la preparació d’arrossos; matèries primeres, zones de producció, elaboració, peculiaritats, tècniques de cuinat, etc. Coneixements que arriben de la mà de Quique Dacosta, Alberto Ferruz, Kiko Moya, Mª José San Román, Susi Díaz, José Manuel Miguel, Cristina Figueira i Ferdinando Bernardi.

Es tracta d’un màster que té places limitades i la preinscripció té lloc de juliol fins al 21 de setembre i esta ha de realitzar-se en: https://cvnet.cpd.ua.es/preinsua/estudio.aspx?codest=9299&idioma=eshttps://masterarrocesyaltacocina.ua.es/edicion-2018-2019/

El cost del màster és de 3.600€ i este consta de títol d’Expert i títol d’Especialista. A este cost s’han de restar les subvencions que destinen diferents institucions com són Turisme Comunitat Valenciana i els diferents ajuntaments. En el cas d’Altea, concretament la regidoria d’Agricultura, becarà un alumne del municipi amb 2.000€.

En el títol d’Expert el cost és de1.380€ i Turisme Comunitat Valenciana subvenciona a cada alumne amb 750€, de manera que el cost final del títol d’expert és de 630€.

El títol d’Especialista té un cost de 2.070€. L’Ajuntament d’Altea ofereix una beca de 2.000 € per a este títol, de manera que el cost per al becat serà de tan sols de 70 €.

I el treball de fi de màster té un cost de 600 €.

Pin It on Pinterest