Select Page

La regidora de Cultura, Aurora Serrat, ha presentat l’exposició de l’artista Naos Beltrán anomenada ‘Introspección’ que va ser inaugurada ahir a la Casa Toni el Fuster i romandrà fins al 17 d’octubre.

Esta col·lecció es centra en les diferents etapes de la vida, que segons ha explicat l’artista “és una obra realista, en la majoria dels casos de gran envergadura, creada en oli i en la que es poden veure les dificultats, alegries, tristesa i marques en la pell, perquè cada pell conta una història”. El pintor, que des de xicotet recorda a la seua família ajudant a persones d’avançada edat, ha volgut plasmar els seus sentiments i els seus records en estos llenços.

Beltrán explicava que porta poc temps pintant i en els traçats va trobar una via en la que poder plasmar el seu costat més emocional i de manera autodidàctica ha continuat avançant en el món de la pintura per expressar-se i trobar el seu equilibri emocional. Les seues obres han viatjat per distintes poblacions i part d’Europa i ha assegurat ser “un plaer que ara es trobe a Altea, un poble on he estat vivint durant uns anys i que tan bé m’ha tractat”.

Durant l’esdeveniment, la responsable municipal de Cultura destacava que “Naos parla i conta històries al visitant mitjançant les seues obres, una sèrie a l’oli en blanc i negre que no deixa indiferent a ningú i en la que es pot percebre el caràcter i les inquietuds de l’artista”.

Aurora Serrat ha animat a alteanes, alteans i visitants a gaudir de l’exposició, que manté les seues portes obertes fins al 18 d’octubre en horari de dimarts a divendres de 18:00 a 21:00 hores i dissabtes de matí d’ 11:30 a 13:30 hores i amb entrada gratuïta.

Pin It on Pinterest