Select Page

En el matí de hui, les edils de Joventut d’Altea, Marta Lloret i l’Alfàs, Laura Sevilla, acompanyades per la tècnica de Joventut de la Mancomunitat de la Marina Baixa, Vanesa Ferrer, han presentat la primera edició del curs MAT, Monitor d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil. Un curs que compta amb el reconeixement de l’IVAJ.

Segons els detalls aportats per Sevilla, el curs començarà el 24 d’octubre i finalitzarà el 6 de març de 2021. Serà impartit per l’Escola Oficial d’Animació Juvenil ABAST i consta de 310 hores de formació, de les quals 100 seran presencials; 50 hores no presencials i 160 hores pràctiques a realitzar en entitats de temps lliure educatiu.

Les sessions presencials seran itinerants, realitzant-se en espais juvenils dels diferents municipis participants i sempre en dissabte de 10 a 14h i de 15 a 19h. El preu del curs és de 190 €.

Per la seua banda, la tècnica de la Mancomunitat Marina Baixa, en la qual estan integrats els municipis de Callosa d’en Sarrià, Polop de la Marina, Tàrbena, Bolulla, El Castell de Guadalest, Benimantell, Beniardà, Benifato i Confrides, presidida per Lumi Puigcerver, s’ha dirigit als joves instant-los a inscriure’s en este curs si el seu desig és treballar amb xiquets, xiquetes i adolescents. “Esta és una oportunitat d’aprendre a dissenyar programació, aplicar tècniques d’animació grupal i aplicar les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos”; ha apuntat Vanesa Ferrer.

Finalment l’edil de Joventut d’Altea ha agraït la presència de la regidora de Juvetud de l’Alfàs i de la tècnica de Joventut de la Mancomunitat Marina Baixa; ha animat a la participació en el curs i l’ha qualificat “com una oportunitat més de formació per a la gent jove i posterior incursió en el mercat laboral”.

Les inscripcions es poden dur a terme a través de l’enllaç: www.abastanimacio.org/curso-abast/MAT-MBAIXA-2021

Per a més informació telefonar al 966 59 31 40 o enviar un mail a manel@abastanimacio.org

Pin It on Pinterest