Select Page

Des de la Regidoria de Joventut, encapçalada per Marta Lloret, s’ha valorat positivament els dos tallers de primers auxilis i prevenció COVID-19, que van tindre lloc el 28 d’agost i 2 de setembre, dirigit a joves de 12 a 17 anys.

La iniciativa, en la qual van participar 27 joves, dividits en grups separats per franja d’edat, va comptar a la col·laboració de Creu Roja i tenia com a objectiu conscienciar sobre les mesures de seguretat i tècniques bàsiques de Primers Auxilis.

En este sentit, l’edil ha explicat que “es tracta del tercer taller que impartim enguany des de la regidoria, a causa de l’alta demanda per part de la ciutadania. Vam organitzar un abans de la pandèmia, encara que esta vegada ho hem dirigit a un públic més jove, perquè considerem que és important que disposen de les eines necessàries per a ajudar a la gent en situacions d’emergència i que coneguen les mesures de seguretat enfront de la COVID-19”. I ha destacat que “el taller que vam organitzar a febrer disposava de titulació oficial, però este últim no, però estem valorant impartir-lo pròximament amb titulació oficial per a joves a partir de 16 anys, perquè la resposta per part de tots els inscrits ha sigut molt positiva”.

Marta Lloret ha agraït la col·laboració de Creu Roja per a dur a terme este taller, així com la implicació per part dels joves.

Pin It on Pinterest