Select Page

Es pot consultar la programació i realitzar la inscripció de manera gratuïta a través del web focuspyme.emprenemjunts.es

Al matí d’ahir es van reunir els regidors de Foment de l’Ocupació, Comerç i Cultura per anunciar, en una roda de premsa, el programa del Focus Pyme y Emprendimiento Marina Baixa 2020 del qual és amfitrió l’Ajuntament d’Altea.

Este esdeveniment, que té lloc el dijous 17 de setembre de 10:00 a 12:30 hores, té la particularitat d’impartir-se de forma telemàtica. A pesar de fer-se online, els responsables de les regidories esmentades, Maria A. Laviós, Miguel De la Hoz i Aurora Serrat, respectivament, coincidien en animar a totes les persones interessades en assistir per “reinventar-se i adaptar-se a les circumstàncies, agafar idees i trobar una eixida per a esta situació”.

“Este projecte públic-privat, que engloba a tots els agents de l’ecosistema emprenedor en tota la Comunitat Valenciana, té com a objectiu dinamitzar l’emprenedorisme, pel qual apostem des de l’Ajuntament”, explicava la regidora de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós. L’edició d’este any es centrarà en els canvis que s’estan produint i que van a produir-se ara i després dels temps de la crisi de la COVID-19 a les indústries creatives i culturals. Per este motiu s’anomena ‘Reactivando la economía naranja en tiempos de #Covid’, ja que engloba tres àrees molt importants que treballen transversalment entre elles, com són el comerç, la cultura i el turisme, que desgraciadament s’han vist molt afectades i seran els sectors que més temps necessiten per tornar a la normalitat.

Laviós assenyalava que “des de l’Ajuntament recolzem este tipus d’iniciatives i creem en l’emprenedoria, per este motiu, hem demanat que en pròximes edicions tinguem l’oportunitat de fer un esdeveniment presencial al nostre poble”.

La inscripció per participar en l’esdeveniment és gratuïta i il·limitada i es pot accedir a través de la pàgina web focuspyme.emprenemjunts.es. La regidora de Cultura, Aurora Serrat, detallava el programa que donarà inici a les 10:00 amb una obertura institucional de part de Jaume Llinares, Alcalde d’Altea; Julia Company, directora general d’IVACE i José Javier García Zamora, president del CEEI Elche.

“A continuació tindran lloc dues taules redones, la primera d’elles per parlar de les claus empresarials per adaptar-se a la nova normalitat, en la que intervindran tres professionals del sector de l’economia taronja que ja s’han reinventat: Juan Antonio Gambín, CEO de Mistwall Studio; David López i Jesús Lascar, CEOS i fundadors de Mediterracinema, José Luis López, gerent, tècnic i responsable de projectes de Imagining Dreams”, explicava l’edil. Al segon torn d’intervencions a la taula redona per parlar d’iniciatives municipals de promoció i readaptació del sector participaran Rosa Llorca Pérez, Film Comissioner en Benidorm Film Office de l’Ajuntament de Benidorm; Sergio Bellentani Cid, jefe de Servei de Producte i Territori i coordinador de CreaTurisme en l’Agencia Valenciana de Turisme i Toni Alós, responsable d’Altea Film Office de l’Ajuntament d’Altea.

“Per últim, Javier Crespo, dissenyador, consultor creatiu, especialista en branding i director artístic, finalitzarà amb una conferència/plenari, per oferir-nos una visió que ens permetrà en este Focus Pyme i en la que contarà la seua experiència en la crisi creant quatre tipus d’empreses”, finalitzava Serrat.

Per la seua banda, Miguel De la Hoz, regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, animava a tots els empresaris del municipi, així com pymes, comerciants, autònoms, associacions d’empresaris i de comerciants i hostalers a inscriure’s a este Focus Pyme i “ser partícips de les informacions, idees i projectes dels quals ens parlaran eles seus ponents que seran molt productives i gratificants per a l’adaptació de tots a la nova normalitat, i per poder encaminar els seus negocis en una línea adequada i ser recompensats per tantes hores de feina i esforç”.

Els regidors municipals agraïen a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), al Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández, MISTWALL STUDIO, Mediterra Cinema, Imaginning Dreams i Javier Crespo Estudio la seua col·laboració en este projecte. També donaven les gràcies per la seua participació en este Focus Pyme a les empreses i associacions: CEEI Elche, Film Office Altea, Ajuntament de Benidorm, Film Office Benidorm, Ajuntament de l’Alfàs del Pi, Generalitat Valenciana, Jovempa Marina Baixa, AVIBE, AECNU 2.0, NLAB Nucia i APTUR.

Pin It on Pinterest