Select Page

Tots els cursos es realitzaran al Centre de Formació de Persones Adultes.

Vicenta Pérez, regidora d’Educació, ha presentat este matí l’oferta formativa programada per a acompanyar durant el curs escolar. Els cursos es divideixen en funció del nivell i interessos de cada participant. La programació recull una formació bàsica, que comprèn alfabetització, neolectors i educació de base; un curs per als interessats en l’ensenyament secundari (nivell 1 i 2); el ‘Programa G’, que recull les competències clau de nivell 2 (Labora); la preparació per a la prova d’accés a cicle formatiu superior i un curs d’informàtica (tres nivells de competències digitals). A més de tres cursos d’idiomes, castellà i valencià per a estrangers (iniciació, mitjà i avançat); valencià (nivell A1/A2, B1, C1 i C2) i anglés (nivell A1, A2 i B1).

Les inscripcions es podran realitzar del 2 a l’11 de setembre, de dilluns a divendres d’11:00 a 13:00 hores i els dimarts de 19:30 a 21:00 hores, en les dependències del Centre Públic de Formació de Persones Adultes al carrer Camí de l’Institut s/n. O telefonant al 966 88 58 18 o 627 47 74 84.

Com a novetat enguany s’ha proposat un curs d’iniciació al desenvolupament d’una aplicació Android, amb la finalitat d’aprendre a programar i dissenyar una. En aquest cas i d’exemple es durà a terme una aplicació per a detectar arbres singulars d’Altea. Aquest curs està dirigit a persones que, com a mínim, estiguen cursant l’ESO, sense límit d’edat. La matrícula té un preu de 30€ mensuals. Per a més informació i inscripcions, els interessats han d’enviar un mail a auxeducacio@altea.es. L’edil ha recordat que “les places són limitades, per la qual cosa els interessats a inscriure’s hauran de cridar com més prompte millor. Els grups i horaris es conformaran en funció de les sol·licituds”.

Cursos culinaris a “l’Aula de Cuina”

Per als mesos d’octubre a maig s’han programat diversos cursos de cuina a “l’Aula de Cuina” de la FPA. Tal com ha explicat Vicenta Pérez, “amb la finalitat de tornar a poc a poc a la normalitat, hem apostat per una gran varietat de cursos perquè la gent s’aprope a la cuina. Enguany com a novetat i motivat per les demandes rebudes mitjançant xarxes socials, hem preparat un curs d’iniciació a la cuina dirigit a adults”. El preu és de 45€ i tindrà lloc tots els dilluns de 19:00 a 20:30 hores. En cas de no obtindre el mínim d’inscrits serà cancel·lat.

D’altra banda, s’han organitzat diversos tallers de cuina, que tindran un preu de 25€ cadascun. Els dilluns, en horari de 17:00 a 18:30 s’impartirà un curs de menjar vegetarià i tapes tradicionals.

Els dimarts, de 17:30 a 19:00 hores, els més xicotets de la casa podran gaudir de la “Escola de Cuina de Xiquets”, dirigida a xiquets i xiquetes de 7 a 16 anys.

Els dimecres s’impartiran dos cursos en diferents horaris. De 17:00 a 18:30 hores es realitzarà un curs de plats de temporada i menjar apte per a diabètics; i de 19:00 a 20:30, un curs de rebosteria i menjar sense gluten.

La regidora d’Educació ha assenyalat que la inscripció a tots els cursos de cuina i al de programació i disseny de l’aplicació Android, comptarà amb un descompte de 5€ per als participants que estiguen empadronats al municipi d’Altea. Per a més informació els interessats poden telefonar al 965 84 13 00 o contactar a través de l’e-mail auladecuina@altea.es.

Pin It on Pinterest