Select Page

Des de la regidoria d’Igualtat, encapçalada per Vicenta Pérez, comença el dimarts 1 de setembre el taller de “Autoconocimiento, 8 días y 8 causas”, el qual estava previst que es celebrara a l’abril, però va ser suspès amb motiu de la COVID-19. Tindrà lloc tots els dimarts i dijous del mes de setembre, de 09:30 a 13:30 hores, en el Centre Juvenil d’Altea.

El taller, en el qual participaran deu dones, està subvencionat per la Diputació d’Alacant i té com a finalitat l’observació i coneixement d’una mateixa per a previndre possibles malalties a través del treball del cos, ment, energia i emocions. L’edil ha explicat que “les places ja estan cobertes, pel fet que estava previst per a abril, però si existira interès en el taller, podria plantejar-se la possibilitat de repetir-ho”.

Gema Rodríguez Ureña, propietària d’Altea Natural, disposa d’una àmplia experiència en art teràpia, concerts melòdics, benestar, apoderament femení, equilibri i autoconeixement, i serà qui impartisca el taller, que constarà de dos parts. D’una banda, la teoria comprendrà els factors, alimentació, aromes i sons que afecten el nostre dia a dia. Per un altre, la part pràctica estarà enfocada al ioga Kundalini, com explica Gema Rodriguez, “el ritme de vida que portem actualment no ens permet detindre’ns a pensar com ens sentim, generant un estrés prolongat en el nostre cos que té efectes secundaris per a la salut. La modalitat d’este ioga treballa a nivell físic, energètic i mental, fent que recuperem l’equilibri”.

El curs, de 32 hores de formació, s’estructura en huit sessions corresponents als huit centres energètics que disposem en el nostre cos. Es tractaran temes com la seguretat i confiança, la creativitat, autoestima, valor i coratge, l’amor propi i la compassió, l’alliberament, reafirmació, ment universal i el camp electromagnètic. Durant el transcurs del taller, es durà a terme un descans a l’aire lliure per a esmorzar.

Finalment, Vicenta Pérez ha explicat que “s’informarà cada participant de les mesures de seguretat, l’ús obligatori de màscara, ús de gel hidroalcohòlic, distàncies de seguretat, ventilació adequada i presa de temperatura a l’entrada”, i ha recordat que “cada participant haurà de portar la seua pròpia esterilla, aigua i roba còmoda”.

Pin It on Pinterest