Select Page

Altea ha reforçat la seua imatge de destinació segura

El Port Esportiu Marina Greenwich d’Altea ha comptat este matí amb la presència de la regidora de Turisme, Xelo González i el ‘bloggero’ Pau García Solbes (@elpachinko) amb més de 10 mil seguidors a Instagram.

La regidora de Turisme, ha valorat positivament l’acció de promoció turística, realitzada amb els diferents ‘instagrammers’ i ‘bloggers’. Durant els mesos de juliol i agost s’han donat a conèixer les múltiples activitats que es poden realitzar a Altea, a través de diferents formats de promoció. D’una banda, mitjançant l’acció ‘Instagram x 1 Dia’ i baix l’etiqueta #PreparadosParaRecibirte retransmetien la seua experiència en directe a través del compte oficial d’Instagram de VisitAltea. Per un altre, generaven continguts en les seues pròpies xarxes socials, que al seu torn eren compartits per la resta de ‘bloggers’ pertanyents al grup “Travel Bloggers Comunitat Valenciana”, aconseguint d’esta manera, donar a conèixer Altea.

L’edil ha explicat que per a dur a terme esta campanya “s’han desenvolupat diferents peces de promoció al llarg de tot l’estiu, com un espot promocional, quatre espots dividits per producte, diferents anuncis en xarxes socials i premsa; i accions amb els ‘instagrammers’ i ‘bloggers’”.

Tenint en compte la situació actual generada per la COVID-19, la campanya s’ha basat a reforçar la confiança i seguretat que el destí podia oferir-li al visitant. En este sentit, Xelo González ha declarat que “s’ha aconseguit transmetre al visitant que fer turisme a Altea és segur, generant confiança i incentivant el consum, oci i el gaudi de manera conscient”.

Pau García Solbes és periodista, ‘blogger’ en www.elpachinko.com i integrant del grup “Travel Bloggers CV”. Tal com ha explicat, enguany, a causa de la situació generada per la COVID-19, ha apostat per un turisme més familiar i de proximitat, “Altea és un destí segur, on podem passejar tranquils arran de mar. El municipi compleix amb tots els protocols i mesures de seguretat, a més de ser una dels senyals d’identitat de la Costa Blanca i de l’estil de vida mediterrani que tan atractiu és per al viatger i turista”.

La regidora ha recordat que estes accions promocionals d’Altea són finançades mitjançant un conveni entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Altea per a la realització d’accions de màrqueting turístic i promoció del nostre municipi.

Finalment, ha agraït a tots els establiments que han col·laborat amb el departament i amb els ‘instagrammers’ i ‘bloggers’ de la Comunitat Valenciana, especialment al Port Esportiu Marina Greenwich, el Club Nàutic d’Altea, la Bocana Sailing Point, Albir Marina, Maremoto, Guía de Turismo Joan Such y els restaurants Club Náutico Marina Greenwich, Bon Vent, El Mallol, Ca Joan, El Cantó del Palasiet, Pizza Brava, el Chiringuito y el Merendero Arrecife.

Pin It on Pinterest