Select Page

La Regidoria d’Esports, encapçalada per Pere Barber, ha organitzat per a este dissabte 29 d’agost el Grand Prix “Olimpiada Loca”, destinat a joves de 12 a 17 anys. Tindrà lloc a l’exterior de la Ciutat Esportiva, d’11:00 a 14:00 hores, amb un calfament previ 30 minuts abans de l’inici.

Es formaran equips de 4 a 6 persones que competiran entre ells en diferents proves d’agilitat i enginy, a més de jocs aquàtics i de competició entre equips per a guanyar el Grand Prix.

Les places són limitades per ordre d’inscripció. Els participants podran inscriure’s personalment a l’Oficina d’Esports de la Ciutat Esportiva; telefonant al 96 584 13 34 o mitja hora abans del començament de l’activitat, si encara quedaren places disponibles.

El regidor d’Esports ha declarat que “es tracta d’una activitat destinada als joves amb la finalitat de divertir-se i acomiadar l’estiu abans de l’inici del curs escolar”.

Per a garantir la seguretat dels participants es complirà amb les mesures de prevenció davant el COVID-19.

Pin It on Pinterest