Select Page

L’Ajuntament d’Altea sancionarà a tot aquell que aboque residus i estris de manera il·legal.

Al matí d’ahir era sancionat un veí d’Altea mentre abocava il·legalment estris a la Partida Montahud. La policia va identificar al sospitós a través d’una fotografia i ho va sorprendre en el moment del delicte. El cos de seguretat va multar i va obligar l’infractor a recollir els estris.

Diego Zaragozí, regidor d’Infraestructures, ha explicat que “la producció de residus ha augmentat en els últims anys de manera considerable. Pel que, vull recordar a la ciutadania que abocar residus o estris al carrer és il·legal i la sanció pot aconseguir els 3.000 euros, segons la Llei de Residus. Vull conscienciar a la població de la importància d’abocar els residus en el punt habilitat”.

La Pública de Desarrollo Municipal d’Altea s’encarrega, de manera totalment gratuïta, de la recollida d’estris i objectes voluminosos domèstics com a electrodomèstics i mobles en desús. El ciutadà que dispose de residus al seu domicili ha de telefonar al 96 688 19 03 amb la finalitat de coordinar la seua recollida en un termini màxim de tres dies laborables.

Existeix a més la possibilitat de depositar-los personalment, a la Partida Cap Blanch 100, obert de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 hores i de dilluns a dimecres de 15:30 a 18:30 hores. L’horari habilitat per als dissabtes i diumenges és de 10:30 a 13:30 hores, amb previ avís al telèfon 645 920 026.

Finalment, des de l’Ajuntament d’Altea es convida als ciutadans a ser responsables i respectuosos amb el medi ambient. L’edil d’Infraestructures recorda que “la policia incrementarà la vigilància i sancionarà a tot aquell que aboque estris i residus de manera il·legal”.

Pin It on Pinterest