Select Page

El proper 28 d’agost tindrà lloc, al Centre Juvenil d’Altea, el ‘Taller de Primers Auxilis i Prevenció COVID-19’ dirigit a joves de 12 a 17 anys.  Així ho ha donat a conèixer la regidora de Joventut, Marta Lloret.

Segons ha explicat la responsable de l’àrea, l’activitat compta amb la col·laboració de Creu Roja i “té l’objectiu de conscienciar als joves sobre les mesures de seguretat i donar l’oportunitat d’aprendre sobre les tècniques bàsiques de Primers Auxilis”. Degut a la situació actual, la regidoria ha tornat a impartir este taller, que ja va tindre lloc abans de la pandèmia, però esta vegada dirigit a un públic més jove “perquè volem que tinguen les eines necessàries per poder ajudar a la gent en situacions d’emergència”, ha matisat Lloret.

El taller es realitzarà en dos grups d’edat amb horaris diferents i cadascun comptarà amb un total de 9 participants acompanyats pels professionals de Creu Roja. El Grup 1 (de 12 a 14 anys) té horari de 9.30 a 11.00 hores i el Grup 2 (de 15 a 17 anys) d’11.30 a 13.00 hores.

Lloret ha destacat que “l’activitat és gratuïta i sense titulació oficial, al tractar-se d’una xicoteta xerrada inferior a 4 hores, però se’ls proporcionarà un certificat d’assistència”. La regidora ha animat als joves a apuntar-se a través dels telèfons 627 472 083 o 96 584 13 34 o del correu electrònic joventut@altea.es i ha recordat que les places són limitades per ordre d’inscripció.

 

Pin It on Pinterest