Select Page

L’equip alteà de segona categoria jugarà a Tibi.

Aquest diumenge 23 d’agost tindrà lloc les finals del “Trofeo Diputación de Alicante”, al carrer de pilota valenciana de Tibi.

L’equip alteà de segona categoria disputarà la final de la XXVIII Liga de Palma. Aquesta modalitat consisteix a situar-se enfront de la trajectòria de la pilota, podent colpejar-la en l’aire o deixant que bote i passant-se-la entre jugadors per a poder efectuar el colp.

Jaume Morales, monitor esportiu, ha declarat que “s’espera un enfrontament molt renyit, pel fet que totes les finals es disputen en eixe carrer, la qual cosa suma un avantatge per als que juguen a casa”. A més, l’ex professional de pilota valenciana ha explicat que “l’equip alteà es juga el passe a primera categoria de Palma, per la qual cosa seria una satisfacció enorme ascendir de categoria”.

Per la seua part, l’edil d’Esports, Pere Barber, ha felicitat els jugadors per arribar fins a la final, desitjant-los molta sort per al diumenge i ha declarat que “seria un orgull que l’equip portara el trofeu a casa”.

Pin It on Pinterest