Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria d’Urbanisme, encapçalada per Jose Orozco, ha donat a conèixer la finalització de dues obres que han hagut de ser executades subsidiàriament per part del consistori amb l’objecte de millorar la seguretat dels veïns i veïnes del municipi.

Ambdues actuacions han corregut per part de l’Ajuntament, posteriorment d’haver instat als propietaris a actuar pel seu compte i no fer-se càrrec. La primera d’elles és un tancament d’un solar del Carrer La Mar, entre la Pizzeria Brava i La Tomaca Blava, on es trobava una edificació que es va enderrocar en 2018 per la seua situació de ruïna. Actualment no complia les condicions de seguretat, funcionalitat, decore i comptava amb el risc de proliferació de plagues. L’Ajuntament ha executat el tancament del solar per garantir totes les condicions esmentades i donar-li una imatge adequada l’entorn turístic.

Per altra banda, situat a la Partida la Lloma, s’ha procedit a la reposició del camí públic del Txorro Maura perquè els veïns i veïnes del voltant puguen tornar-lo a utilitzar. En este cas, el propietari de la parcel·la adjacent va realitzar obres sense llicència creant un moviment de terra que va finalitzar amb el despreniment del camí impossibilitant el trànsit pel mateix i creant molts inconvenients als veïns. L’Ajuntament ha pogut fer-se càrrec de l’execució viària i deixant-lo en millors condicions que abans, donant-li una bona estabilitat amb previsions de futur.

Cal recordar que les obres subsidiàries corren per part dels propietaris dels solar o dels causants dels danys.

Pin It on Pinterest