Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria d’Infraestructures, ha sol·licitat a Carreteres la cessió de l’enllumenat situat a l’entrada d’Altea la Vella, el tram comprès des del pont de l’AP7 fins a Villa Gadea, amb l’objecte de restablir el servei .

Com ha recordat l’edil d’àrea, Diego Zaragozí, “l’enllumenat d’esta zona es va apagar amb la liberalització de l’autopista i des de llavors, este accés a Altea la Vella està a fosques. La intenció de l’ajuntament és restablir el servei i assumir el cost de l’enllumenat públic en este tram i per això cal que Carreteres cedisca a la municipalitat la propietat d’ell mateix”.

“Entenem que és necessari restablir el servei, sobretot per seguretat a l’encreuament d’accés a Altea la Vella, i estem fent les gestions necessàries perquè puga ser una realitat, però no depèn de l’administració local i estem a l’espera que s’aprove la cessió”; ha conclòs Diego Zaragozí.

Pin It on Pinterest