Select Page

La regidora d’Hisenda i Turisme, Xelo González, ha anunciat que Altea rebrà una subvenció de 64.000€ de Turisme Comunitat Valenciana per a l’adequació i millora de recursos i serveis turístics; com així ho publica hui la resolució del President de Turisme Comunitat Valenciana en el DOGV, de concessió d’ajudes 2020 a les entitats locals de la Comunitat Valenciana dirigides a la millora i la competitivitat dels recursos i destinacions turístiques.

“L’ajuntament d’Altea ha estat subvencionat amb 63.895,10€. Quantitat que s’ha incrementat considerablement respecte a anys anteriors, i es concedirà 15.950,93€ en l’any 2018 i 11.324,40 € en 2019 “, ha detallat la responsable municipal de Turisme.

Xelo González agraeix als departaments de Comerç, Infraestructures i Medi Ambient la coordinació amb el departament de Turisme per a presentar les diferents línies de subvenció.

Segons els detalls oferts per González, els projectes subvencionats han sigut els següents:

Al Programa 1, inversió en adequació i millora dels serveis i recursos turístics, l’actuació presentada ha sigut l’adequació, millora i senyalització de la senda geològic del “Mascarat”, al qual s’ha concedit una subvenció de 7.316,70 €.

Dins el programa 2, competitivitat i desestacionalització de les destinacions turístiques, s’han sol·licitat els següents subprogrames:

Subprograma 1, Certificació de Sistemes en Recursos i Serveis Turístics, obtenint una subvenció de 1.881,55 € per al manteniment i renovació de la certificació del Sistema de Gestió de Qualitat segons ISO 9001: 2015 i Sistema de Gestió Ambiental segons ISO 14001: 2015 de les platges del municipi d’Altea.

Subprograma 2, Impuls de la Imatge de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, amb la presentació del projecte Jornades Gastronòmiques Altea 2020, per al qual l’import subvencionat aconsegueix la quantitat de 4.696,85 €

I finalment, el subprograma 3, Suport a la Prestació de Serveis Turístics, ha obtingut la quantitat més rellevant, sent 50.000€ la subvenció obtinguda per al Servei de Socorrisme i Salvament de les Platges de l’Municipi d’Altea.

En paraules de la regidora d’Hisenda i Turisme “totes estes accions contribueixen a oferir un turisme de qualitat i de seguretat amb les línies de socorrisme i certificació, ampliant l’oferta destinada als mesos de temporada baixa amb la continuació de les jornades gastronòmiques i amb l’adequació de la sendera geològic de Mascarat, ampliant, així, la ja actual oferta senderista, molt sol·licitada tant per residents com pels que ens visiten”.

Pin It on Pinterest