Select Page

La regidora de Turisme, Xelo González, ha donat a conèixer les dades d’ocupació hotelera del mes de juliol a Altea. Un percentatge que ha arribat al 72, 23%, segons les dades facilitades pels establiments del sector al departament municipal de Turisme.

En paraules de González, “estes dades no es poden comparar amb la xifra de 92,13% de 2019 però, donada la situació tan excepcional que estem vivint a causa de la pandèmia de la COVID-19, no són males dades”.

La responsable municipal de Turisme ha avançat que “la previsió per al mes d’agost, segons la informació rebuda per part de la planta hotelera d’Altea, és molt bona”. “Des de l’Ajuntament d’Altea s’ha treballat durant tots estos mesos per transmetre una imatge de tranquil·litat i seguretat, la qual s’ha vist reforçada amb la feina dels informadors del Poble Antic”; ha afegit Xelo González.

Respecte a les dades de les atencions a turistes a la Tourist Info Altea, s’han comptabilitzat 813 atencions, dels quals un 78% correspon al turisme nacional, destacant les procedències de Comunitat Valenciana i Madrid, seguides de País Basc, Castilla León i Castilla la Mancha. Pel que fa al turisme internacional, la procedència més significativa és França, seguida del Regne Unit, Bèlgica i Holanda.

Finalment, l’edil ha realitzat balanç també de les visites guiades gratuïtes que s’han realitzat en el mes de juliol i primer cap de setmana d’agost, que han sigut  11 i registrat una assistència total de 173 persones.

Continua la programació de ‘departament de Turisme, fins al primer cap de setmana de setembre, amb 12 visites guiades més. Per assistir-hi cal inscripció prèvia a la Tourist Info Altea, al telèfon 965 84 41 14 o al correu electrònic altea@touristinfo.net

Més información de les visites guiades en el següent enllaç: https://www.altea.es/wp-content/uploads/2020/08/Visitas_Guiadas_Altea_Agosto_2020.pdf

Pin It on Pinterest