Select Page

Altea es suma a l’Aliança de Cohesió de la Unió Europea, resultat de la cooperació entre les associacions europees i el Comitè de les Regions, que sol·liciten que el pressupost de la Unió Europea s’usen en el desenvolupament de polítiques de cohesió que permeta una Unió Europea més forta, eficaç i accessible per a tothom.

Esta Aliança engloba més de 12.000 signants de tota la Unió Europea, tant organitzacions culturals, universitats, ONG, com a administracions nacionals, regionals i locals s’han unit per donar suport a la política de cohesió de la Unió Europea, pilar fonamental per a un igual i just desenvolupament de tots els seus membres.

“L’Aliança creu fermament en el paper de la política de cohesió com a clau per ampliar programes de recuperació després de la crisi de la pandèmia COVID-19. Així mateix, el “NextGeneration EU” va a garantir el finançament de la majoria dels programes al 100%, fins 2022-2023, destinats a millorar les condicions del territori i facilitar les noves estratègies dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030, digitalització i al pacte verd europeu”; ha detallat l’edil de Participació Ciutadana, Maria Antonia Laviós.

“Altea aposta pel #euromunicipalismo i per una política de cohesió forta, de manera que tots els grups polítics d’Altea s’uneixen a esta declaració i al nou projecte el valor fonamental és la cohesió de la Unió Europea, sent així Altea, el primer municipi de la Comunitat Valenciana en unir-se a esta iniciativa”; ha declarat Laviós, impulsora de l’adhesió alteana.

 

Pin It on Pinterest