Select Page

Les regidories de Turisme i Foment de l’Ocupació, regides per Xelo González i Maria Antonia Laviós, respectivament, han apostat per garantir la seguretat davant el COVID-19 dotant al Poble Antic d’Altea d’informadors que recorden als alteans i visitants la necessitat d’utilitzar mascareta i respectar el distanciament social. Una mesura que ha suposat l’ocupació de 8 joves que exerceixen de controladors en dos grups.

En el dia d’ahir es materialitzava el Pla Especial d’Ocupació COVID-19 impulsat per les regidories d’Ocupació i Turisme, mitjançant la Borsa d’Ocupació de l’Empresa Pública, amb l’inici de l’activitat d’estos 8 joves qualificats, menors de 30 anys, els que supervisaran al Poble Antic d’Altea que es respecten les mesures de seguretat. Així ho ha indicat l’edil d’Ocupació, Maria Antonia Laviós.

L’edil ha recordat també a la població la conveniència de circular per la dreta i el no participar en aglomeracions; mesures que poden contribuir a fer d’Altea un municipi segur.

“A més a més, amb este Pla d’Ocupació ajudem als nostres joves a entrar a formar part del mercat laboral, donant-los esta primera oportunitat de treball i ampliar el seu currículum perquè en un futur tinguen més oportunitat en els  treball a què aspiren”; ha afegit Laviós.

Estos dos grups estan formats per quatre xics i xiques coordinats cadascun d’ells per una persona. Parlen idiomes o han realitzat una activitat prèvia relacionada amb el sector turístic; com explica la responsable municipal de Turisme.

“Des de la regidoria de Turisme estem conscienciats amb el compliment de les mesures de seguretat contra el COVID-19 i és per això que hem cregut necessària la contractació d’estes 8 persones que ens ajudaran a fer d’Altea una destinació més segura si és possible”. Ha declarat Xelo González.

L’horari de treball d’estes brigades informatives és de 20:00 a 00:00h i durant els caps de setmana treballen tots dos grups de forma simultània ja que és en estos dies quan més visitants rep el municipi.

A més a més,  estos informadors participaran en la realització d’esdeveniments ja que controlaran l’aforament dels mateixos.

Les dues edils, de les àrees que han impulsat el projecte, han felicitat a estos joves per la seua selecció i agraeixen la disposició mostrada.

Pin It on Pinterest