Select Page

Divendres passat, Anémona, grup d’autoajuda per a dones amb càncer de mama i ginecològic de la Marina Baixa, feia efectiva la signatura del conveni de col·laboració amb l’ajuntament d’Altea.

El regidor de Sanitat, José Luis León Gascón, juntament amb Maria Botella Soler, presidenta de Anémona; Yolanda Cebrián, coordinadora del grup Anemona a Altea; Encarna Zafra secretària d’Anémona i Jéssica Sanchís psicòloga de Anémona, es van reunir per valorar la situació actual i signar un any més l’ajuda valorada en 2.000 €.

L’edil va voler destacar “la gran capacitat de les i els professionals terapeutes i persones de suport de Anémona, per la qualitat humana i l’atenció personalitzada que ofereixen en el que això implica a moltes famílies de la localitat”; així com comentava que “fins al moment Anémona ha estat i segueix estant present acompanyant persones i les seues famílies a les que el càncer ha influenciat les seues vides. Per això segueixen treballant amb la població alteana a través del grup, en el qual es dóna suport psicològic i es fa vigent l’activitat de l’associació “.

El responsable municipal d’àrea recorda que Anémona ofereix els seus serveis en el Centre Social d’Altea un dilluns al mes en horari de vesprada, havent parat de forma temporal per la situació sanitària actual, però es pot contactar amb l’associació a través del telèfon que la entitat posa a disposició per a l’atenció domiciliària, el 865 68 03 85.

Per la seua banda, la presidenta María Botella, va aprofitar l’ocasió per demanar disculpes per no haver pogut realitzar la Marxa el 15 de març d’este 2020 tal com estava prevista a causa de l’estat d’alarma. Botella va agrair també les col·laboracions que cada any donen suport a la marxa i ajuden a fer-la possible.

La presidenta d’esta entitat sense ànim de lucre anunciava la I Marxa Virtual de Anémona per al proper mes d’ocubre. “Vos anime a participar a octubre a la I Marxa Virtual de Anémona que es realitzarà de manera conjunta en les poblacions d’Altea, Benidorm i La Vila Joiosa”. Comentava Botella, qui explicava que “l’objectiu és seguir donant visibilitat i suport a totes les persones que ho necessiten, ja que tot i la situació actual que vivim el càncer segueix el seu curs”.

José Luis León Gascón finalitzava indicant que “la marxa del mes de març, amb la qual tots comptàvem i es va organitzar amb molt d’afecte, tindrà més oportunitats de dur-se a terme en la nostra localitat i es farà amb molta més il·lusió si és possible”. A més a més, ha afegit que “totes les despeses que es tenien previstes per a esta, s’afegiran a l’ajuda nominativa d’este 2020, sent un total de 300 € més a la quantitat anual habitual de 2.000 €”.

Pin It on Pinterest