Select Page

El regidor de Comunicació, Pere Barber, anuncia que Ràdio Altea ha aturat per complet la seua programació i continuarà així durant tot el mes d’agost, on sols sonarà música de continuïtat i les falques de publicitat que ja estaven contractades anteriorment.

Cal destacar que Ràdio Altea continuarà sent un servei d’utilitat pública durant esta aturada programada, ja que qualsevol fet que siga necessari informar de forma urgent a la ciutadania, com puga ser l’emissió de plenaris o qualsevol alerta, es farà de forma immediata, ja que tot el personal continua en actiu preparant la nova graella.

‘’Esta mesura s’ha pres, -com explicava el regidor-, per tal de treballar en la nova programació de la ràdio que, per primera vegada en molts anys, s’estrenarà en setembre en lloc d’octubre com venia sent costum’’. Pere Barber ha explicat que esta aturada es deu a que ‘’estem preparant un canvi prou gran en la ràdio municipal, diria que un canvi radical dins de les possibilitats. No sols actualitzarem i ampliaremla programació, sinó que renovarem per complet tota la graella, indicatius i sintonies. A més d’això, estem treballant per incorporar nous col·laboradors’’.

‘’Hem decidit fer-ho durant el mes d’agost perquè és un mes, ja de per sí, amb molt poca activitat i al que enguany se li suma la falta d’activitats esdevinguda per la crisi sanitària provocada per la Covid-19’’, puntualitzava el regidor.

Durant este període els treballadors de la ràdio municipal centraran els seus esforços en la realització de nous indicatius i promocions de l’emissora; així com en la renovació dels programes de producció pròpia, i que continuaran en antena; als que es sumaran altres de nova creació.

El regidor també ha informat que ‘’s’està treballant per recuperar la bona imatge que tenia la ràdio pública entre els comerços locals. En este sentit, s’estan preparant diferents campanyes per posar en marxa una col·laboració amb el sector comercial alteà’’.

Per acabar, Pere Barber ha afegit que ‘’en breu anunciarem tots els canvis i novetats que vindran de la mà de la nova programació 2020-2021 de Ràdio Altea que, si tot va segons el previst, posarem en funcionament la primera setmana de setembre’’.

Pin It on Pinterest