Select Page

La regidoria de Participació Ciutadana celebrava, de dimecres 29 a divendres 31 de juliol, el lliurament de regals als 83 xiquets i xiquetes que han participat en el concurs de dibuix “Tot Anira bé”. Este reconeixement als participants ha tingut lloc en sis torns, per respectar així les mesures de seguretat davant el COVID-19.

Este projecte, que donava inici en els primers dies del confinament, tenia per objecte que els menors passaren un temps imaginant i creant un cartell que animara a la ciutadania d’Altea.

Com ha indicat l’edil d’àrea, Maria Antonia Laviós, “els cartells participants es poden veure en una xicoteta exposició situada a la Biblioteca Pública Municipal d’Altea”.

Laviós ha explicat que “el Consell de participació, format per tots els grups polítics i diferents associacions vam decidir per unanimitat que tots els cartells mereixien ser premiats per la qual cosa el més just era realitzar un sorteig”. El sorteig es pot visualitzar en les xarxes socials d’Altea Participa i els guanyadors del mateix han resultat ser Iraida Laviós Polo; Martín, Rosa i Clara López Fuster i Paula i Mireia Martín-Albo Feases. El premi del sorteig eren 3 vals de 100€ cada un d’ells.

Finalment, la regidora agraïa en nom seu, el de l’Ajuntament i del Consell de Participació, “la implicació dels xiquets i xiquetes i als seus pares per haver acompanyat els menors i haver-los ajudat en el projecte”.

A més, l’edil convida “a totes i tots els ciutadans d’Altea a visitar l’exposició dels cartells durant este mes d’agost”.

Pin It on Pinterest