Select Page

Ahir, dilluns 3 d’agost, tenia lloc, en el Centre de Salut d’Altea, una reunió entre el regidor de Sanitat José Luis León Gascón i el coordinador mèdic Pedro Sanmartín per valorar la situació actual de la localitat en matèria sanitària i per tant el funcionament dels tres centres ambulatoris.

L’edil de Sanitat va mostrar el seu suport al coordinador i va ressaltar el “gran esforç que està realitzant tot el personal sanitari dels tres centres de la localitat”. I afegia, “ells no han deixat d’estar en un estat d’alarma permanent des del passat mes de març”, al temps que expressava que, “tant metges, infermers, auxiliars, zeladors, etc, mereixen més empatia en moments com estos”.

Per la seua banda, el coordinador mèdic Sanmartín, va aclarir que “Altea és un poble sense brots i així esperem que seguisca”. Al que va afegir que “els centres de salut de la localitat estan oberts en els seus horaris i dies amb normalitat, tot i que desbordats per la situació i proves constants de PCRs, afegides a les patologies normals del dia a dia. Proves que necessiten de nombrosos recursos humans; a més que també cal tenir en compte les dates estivals en què ens trobem.”

En paraules de l’edil, “tant la regidoria de Sanitat com el coordinador metge, volem enviar un missatge tranquil·litzador i fem una crida a la ciutadania alteana perquè es tinga paciència pel que fa a l’atenció en els centres i que es vaja als mateixos amb el màxim rigor possible i pel que fa a les línies telefòniques volem deixar constància que en certs moments es desborden ja que se segueix atenent molts pacients per este mitjà “.

Pin It on Pinterest