Select Page

El regidor de Sanitat, José Luís León Gascón, ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat al municipi alteà davant de les faules sobre la Covid 19 i els casos diagnosticats de coronavirus en el municipi.

L’edil ha afirmat que “la situació que s’està vivint a escala mundial és un assumpte molt delicat i que no es pot frivolitzar ni restar importància, motiu pel qual hem de ser responsables i conseqüents amb les nostres accions”.

José Luis León ha volgut informar “que, sempre s’ha de fer cas de les fonts oficials de Salut Pública on tothom pot consultar els casos diagnosticats en la web http://coronavirus.san.gva.es/es/estadisticas

També ha destacat que tant la població com els visitants poden realitzar les seues activitats de forma normal sempre atenent i complint les mesures sanitàries.

A més el regidor de Sanitat destaca que” des de la mateixa Regidoria de Sanitat així com des de les diferents àrees del nostre Ajuntament es treballa diàriament perquè Altea siga un municipi segur i del que es puga gaudir”.

A peu d’aquestes últimes declaracions el regidor ha destacat la importància de que “totes i tots siguem responsables i fem ús de la normativa sanitària amb l’ús de mascareta, distància social i compliment de les mesures establides per així poder tindre un entorn segur del qual gaudir”.

Per últim José Luís León Gascón ha volgut enviar un missatge de calma on destaca que” Altea és un municipi segur gràcies al treball i esforç de tothom pel que no s’ha de parar atenció a notícies falses i sobretot no ajudar a fer créixer falsos rumors, des de la Regidoria de Sanitat donem tota la informació necessària, sempre de la mà de Salut Pública, a la ciutadania.

Segons les dades oficials els casos confirmats són 7 al municipi d’Altea.

Pin It on Pinterest