Select Page

El Jurat de la Mostra d’Artesania ha triat els premiats de la present edició d’una manera inusual per motiu del COVID-19 en una reunió que tenia lloc dijous passat a la Casa de Cultura. Després de la puntuació de les peces presentades a la cita pels artesans, Felipe Marco aconseguia el primer premi, Luis Rama el segon i Tiziana Chiara el premi a la participació a la Mostra 2021. Així ho ha informat l’edil de Cultura, Aurora Serrat.

Serrat, presidenta del jurat, ha destacat l’alta qualitat dels productes presentats i ha donat l’enhorabona als premiats; així com ha apuntat el fet que la ceràmica s’alça amb el primer premi després de molts anys de no estar entre els guardonats.

El primer premi, aconseguit pel ceramista Felipe Marco, està valorat en 1.000€; el segon premi, de 500€ és per al joier Luis Rama i Tiziana Chiara, amb una de les seues peces en vidre, és la guanyadora del premi de participació directa a la Mostra de l’any vinent.

El jurat va estar format per la regidora de Cultura, Aurora Serrat, en qualitat de presidenta i els vocals Vicenta Perez, portaveu del Grup Municipal Socialista; Anna Alvado, portaveu d’Altea amb Trellat; Rocio Gómez; portaveu del PP; Amalia Campomanes, portaveu de Ciudadanos; Esther Niñirola, galerista llicenciada en Belles Arts i Ignacio Beltran, coordinador de la Mostra. Les funcions de secretari van anar a càrrec de Fernando de Trazegnies.

Pin It on Pinterest