Select Page

El regidor de Benestar Social i Sanitat, José Luis León Gascón, i el president de l’ONG, Miguel Orozco, han signat el conveni que donarà suport a totes les activitats del Pla d’Intervenció Social de l’organització. Ajuda a necessitats bàsiques, intervenció familiar, prevenció de l’exclusió escolar, benestar personal i social, atenció a persones sense llar, aliments per a la solidaritat, bon tracte i xarxa social per a gent major, integració d’immigrants, empoderament a dones, teleassistència a majors discapacitats i dones víctimes de violència de gènere, són, juntament amb el projecte ‘Responde’, algunes de les iniciatives a les que dóna resposta l’entitat amb el suport d’este conveni.

Com ha explicat José Luis León Gascón ‘’seran persones en risc d’exclusió social, discapacitats, dones en dificultat social, infància, persones sense llar i immigrants, els col·lectius que es beneficiaran dels programes de Creu Roja i als que atendrà al llarg d’enguany per millorar la seua situació personal, a través de tallers, sessions grupals, cursos i atenció personalitzada’’.

L’edil ha afegit que ‘’el conveni anirà destinat també a finançar l’activitat del projecte ‘Responde’ que des del passat mes de març es va posar en marxa per pal·liar els efectes de la crisi sanitària atenent a mes 250 famílies amb gairebé 800 lliuraments d’aliments, productes d’higiene, neteja i medicaments’’.

Amb l’ajuda d’este conveni, el Pla d’Intervenció Social pretén assolir, durant este any 2020, a gairebé 2.000 persones a través de 3.785 intervencions donant respostes de diversa índole, com assessorament legal, tallers d’eficiència energètica, bon tracte a persones majors, espanyol per a estrangers, atenció psicològica, suport escolar personalitzat, acompanyament a gent major i discapacitats a hospital, diferents tràmits, trasllats, seguiment telefònic i campanyes de salut a diferents col·lectius.

D’esta manera, la Regidoria de Benestar Social i Sanitat de l’Ajuntament d’Altea tracta de finançar, en part, i donar suport a la intensa activitat que desenvolupa Creu Roja al llarg de tot l’any i en particular en este 2020, marcat per la crisi sanitària , en què la tasca de l’organització està sent essencial per a molts veïns del municipi. En este sentit, l’edil ha tingut a bé reconèixer públicament esta tasca i per això s’ha considerat augmentar l’ajuda econòmica d’este any en 1.500 euros addicionals per a ajudes directes relacionades amb la COVID-19.

 

Pin It on Pinterest