Select Page

El Regidor Delegat de Benestar Social, Dependència, Sanitat i Majors, José Luis León Gascón, s’està reunint este mes de juliol amb diferents associacions locals i comarcals per a la renovació dels convenis de col·laboració existents entre les dos parts.

En el matí d’ahir dilluns 27 i hui dimarts 28 han estat diverses les associacions que presencialment, han visitat les instal·lacions del Centre Social de la localitat per a la signatura del conveni col·laborador, entre elles l’associació Doble Amor, presidida per Casimiro Vila, que un any més presta ajuda en el transport de tres persones amb discapacitat intel·lectual de la localitat, sumant un usuari més a partir del mes d’octubre. El muntant de la col·laboració municipal ascendeix anualment a 3.000€ de subvenció nominativa.

També, l’Associació Ames de casa d’Altea, presidida per Rosa Uris, ha renovat el seu conveni de col·laboració. Segons el mateix regidor, “fan una gran tasca social entre les usuàries de la citada associació, ja que de tres a quatre vegades per setmana s’ajunten per realitzar activitats com pintura, puntes de coixí i diferents tallers de costura i manualitats. L’ajuda rebuda és de 1000 €.

I Càritas Parroquial Nostra Sra. Del Consol, representada per Fina Ferrer, ha estat l’altra de les entitats que ha renovat conveni de col·laboració. “Ofereix ajudes d’emergència social com ara alimentació, roba, ajudes energètiques i un llarg etc; a més ha estat una de les peces claus en la crisi sanitària d’este any, on tota ajuda és poca, posant-se a disposició de Serveis Socials per al que calgués. La seua ajuda anual és de 1.200 €, a la qual se li suma una ajuda especial COVID-19 de 1.500€”; ha declarat l’edil.

José Luis León Gascón recorda que “tenir associacions amb esta gran vinculació a la localitat, no només facilita tasques i serveis als seus usuaris o associats, sinó també a un poble sencer, donant una millor qualitat de vida a la societat alteana”.

 

Pin It on Pinterest