Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha donat a conèixer l’ampliació del termini per presentar les sol·licituds de la convocatòria per als Premis Batxillerat 2019/2020, que premia amb 100 euros el treball, constància i dedicació dels estudiants.

Els alumnes empadronats a Altea, des de fa dos anys, que obtinguen en el present juny o juliol el títol de Batxillerat en un centre públic poden presentar la instància de sol·licitud fins al 5 d’agost de 2020, inclòs, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC).

A causa de la crisi sanitària actual, el sistema d’atenció al públic de l’OAC ha establert una petició de cita prèvia per respectar la seguretat dels ciutadans i realitzar les tramitacions de manera presencial amb una hora establerta. Per este motiu, la regidoria d’Educació ha estimat oportú i aconsellable l’ampliació del termini per als Premis Batxillerat per estes circumstàncies excepcionals.

La responsable municipal de l’àrea ha recordat que “la instància de sol·licitud haurà d’entregar-se emplenada i signada, junt a la fotocòpia del DNI, en cas de ser major d’edat, a l’OAC que es troba a la planta baixa de l’Ajuntament fins al 5 d’agost”. En cas que el sol·licitant siga menor d’edat, la instància serà signada pel pare o mare i s’aportarà el DNI de la persona signant.

Pin It on Pinterest