Select Page

Jaume Guardeño Romá, des de fa unes setmanes, forma part de l’Equip Junior Nacional de Ciclisme i l’edil d’Esports, Pere Barber, ha volgut donar-li l’enhorabona i desitjar-li èxit en esta nova etapa de la seua carrera esportiva.

Jaume porta pedalant des dels 9 anys i ara amb 17 ha vist recompensat tot l’esforç que ell i la seua família han portat a terme en estos anys en què la passió per la bici ha centrat el seu temps d’oci.

Com reconeix el mateix protagonista, “estic molt content per esta experiència que he pogut viure estos dies amb una setmana intensa en la qual he pogut gaudir de l’esport que m’agrada i he conegut als companys de selecció”.

Fins al moment Jaume Guardeño forma part de l’equip Infinobras Zafiro de Calp i participa en competicions a nivell nacional, els bons resultats a principi de temporada han fet que el seleccionador s’haja fixat en ell. “Crec que els ha agradat la manera en què treballe i d’ahí que m’hajen seleccionat”; afirma el jove corredor, qui es defensa bé en tots els terrenys, però destaca en la pujada.

“La meua vida segueix sent la mateixa, però ara entrene amb més ànim perquè sé que estic fent les coses bé. Faig el que m’agrada i ara entrene amb més positivisme i amb més ganes, sobretot”; comenta Guardeño al ser preguntat si després de la selecció per córrer en l’Equip Júnior Nacional la seua forma de treball i vida ha canviat. Jaume entrena unes dos hores diàries, però hi ha dies que més, depenent de les competicions que tinga previstes.

En quant a les seues il·lusions de futur, este jove alteà aspira a dedicar-se professionalment al món del ciclisme i per a aconseguir-ho seguirà treballant dur.

Pere Barber ha qualificat com “una bona notícia el que un esportista alteà aconseguisca reptes, que no són gens fàcils, com este d’estar a la Selecció Espanyola de Ciclisme”.

“L’Ajuntament quan porta esdeveniments ciclistes a Altea, com la volta a la Comunitat Valenciana que vam tenir a principis d’any, té entre els seus objectius també el promocionar este esport al municipi. A més, comptem amb empreses, com l’Hotel Cap Negret, que amb el seu treball ajuden al fet que així siga “, ha explicat el responsable municipal d’Esports, que ha avançat que s’està en converses per portar de nou la Volta a la Comunitat en la temporada que ve i també la Volta Ciclista a Espanya. “El port de Bèrnia ha causat sensació en el món ciclista i seguirem recolzant este esports, ja que el nostre municipi compta amb moltes qualitats per a la seua pràctica, com són el clima i l’orografia, entre moltes altres”. Ha conclòs Pere Barber, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest