Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de les regidories d’Ocupació i Turisme, posa en marxa el Pla Especial d’Ocupació COVID-19 Altea 2020, dirigit a persones joves del municipi. L’objectiu d’este pla és donar una oportunitat laboral a este col·lectiu i incentivar la seua qualificació professional.

Com ha explicat la responsable municipal d’Ocupació, Maria A. Laviós, “a través d’esta convocatòria es conformarà una borsa d’ocupació temporal que es posarà a disposició de l’Empresa Pública de Desenvolupament Local i els diferents perfils professionals serviran per cobrir les necessitats sorgides com a conseqüència de la nova realitat sanitària i social provocada pel COVID-19”.

L’accés al Pla d’Ocupació es realitzarà en dues fases a través del procediment de concurrència competitiva. Podran realitzar la seua sol·licitud de demanda les persones menors de 30 anys desocupades que estiguen inscrites a la base de dades de Perfils Professionals de Foment d’Ocupació de l’Ajuntament d’Altea i que formen part al mateix temps del Sistema de Garantia Juvenil. La convocatòria preveu la contractació temporal de vuit joves, de l’1 d’agost al 15 de setembre de 2020, en jornada partida.

Segons l’edil, “es necessiten perfils relacionats amb tasques com la d’informació turística; atenció ciutadana i protecció civil; seguiment de compliment de les normes que regulen i ordenen l’ús d’espais públics en l’etapa de desescalada COVID-19; informació sobre control d’accessos en esdeveniments o espais de concurrència pública i, finalment, disseny i execució d’activitats complementàries i de dinamització en espais d’ús públic destinades al turisme i altres activitats relacionades”.

La sol·licitud signada i degudament complimentada es podrà lliurar des de hui mateix fins dilluns que ve, 27 de juliol, a la segona planta de la Casa de Cultura a les oficines de Foment de l’Ocupació o a través de la Seu electrònica municipal, adjuntant el currículum vitae, segons model; fotocòpia del DNI o NIE; acreditació d’inscripció en la base de dades de Foment de l’Ocupació i, finalment, la Demanda d’Ocupació (DARDE) de la persona sol·licitant expedida per l’Oficina d’Ocupació LABORA Servef.

“Les regidories de Foment de l’Ocupació i de Turisme, vam presentar este pla per tal d’afavorir el compliment dels compromisos adquirits per l’Ajuntament d’Altea dirigits a pal·liar la desocupació de la localitat i oferir els millors serveis a la ciutadania i els turistes del municipi en una destinació segura i de qualitat”, ha conclòs la responsable municipal d’Ocupació.

Formulari de sol·licitud.

Pin It on Pinterest