Select Page

L’exposició es podrà visitar fins el 30 d’agost

Des de hui i fins el 30 d’agost es podrà gaudir de Balconades d’Altea, l’exposició a l’aire lliure de llenços penjats dels balcons de nucli antic d’Altea, creats per artistes consolidats o amateurs. ‘’En esta ocasió, i a causa de les restriccions de la Covid-19, no es celebrarà acte d’inauguració, com era habitual en cada edició de Balconades’’, ha informat l’edil de l’àrea de Cultura, Aurora Serrat.

En esta edició han participat 47 artistes amb tècniques variades ja que les condicions de Balconades estableixen que la tècnica i el tema són lliures, només condicionades a que l’exposició és exterior. La mostra de llenços pot gaudir-se en els carrers més cèntrics de el nucli històric d’Altea: Plaça de l’Església, carrers Sant Josep, Sant Miquel, Major, Salamanca i Portal Vell. La regidoria de Cultura ha editat un plànol (es pot trobar en format digital o en paper a la Casa de Cultura) amb tota la informació sobre la mostra i amb un mapa per localitzar la ubicació de cada llenç.

Aurora Serrat ha convidat a alteans i visitants a gaudir d’este ‘’museu a l’aire lliure’’, ‘’una ocasió perfecta per gaudir de l’art fent una passejada pels carrers de casc històric d’Altea’’.

Des de 2009, i a causa de l’èxit, l’exposició es trasllada a l’Alfàs de Pi (del 4 de setembre al 2 d’octubre), i des de 2011 a Agost (del 7 al 18 d’octubre) i Benimantell (del 14 de novembre al 14 de desembre).

Pin It on Pinterest