Select Page

El proper dimecres 22 de juliol a les 21:00h a l’aparcament del carrer Filharmònica, tindrà lloc la representació de “El Tutor Burlat”. Una representació en valencià i format ambulant que arriba de la mà de “Les Arts Volant”, amb entrada gratuïta prèvia reserva. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Cultura, Aurora Serrat.

Com ha indicat la responsable municipal de Cultura, “es tracta d’un espectacle singular d’una gran qualitat i tenim la sort de poder gaudir a Altea, de manera que anime als amants de l’òpera a fer la reserva per assistir al mateix ja que l’aforament és limitat per poder complir amb les mesures de prevenció davant el COVID-19”. La reserva s’haurà de fer a www.alteacultural.com

“Les Arts Volant” és un projecte de difusió cultural de les arts, en col·laboració amb Cultura de la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament de València, per fer arribar l’òpera a qualsevol racó de la nostra geografia, especialment a localitats amb escassa activitat musical o on seria complicat dur a terme una representació per no disposar dels mitjans tècnics o instal·lacions necessàries.

Es tracta de fer visible, i itinerant a la vegada, el fascinant món de l’òpera i poder gaudir de l’art i de la bellesa sense haver de desplaçar-se. La companyia viatja en un gran camió preparat per transformar-se en escenari a la seua arribada a la plaça de qualsevol localitat i, posteriorment, s’ofereix una òpera en directe interpretada per Cantants del Centre de Perfeccionament acompanyats a piano. El títol escollit per a ser representat en esta nova gira és l’obra amable i elegant, dolça i una mica múrria titulada “Il tutore burlato” de Vicent Martín i Soler, que es presenta en la versió adaptada al valencià, “El Tutor Burlat”. Es tracta de la primera òpera del músic més internacional que, fins ara, ha donat València.

El Tutor Burlat

És una òpera elegant i encantadora en el seu argument domèstic i amorós i en la seua música, que es mou sense estridències entre el Rococó més senzill i el Classicisme establert ja en 1778. Distingides i plenes de dolçor les melodies del cant, fins i tot en les parts on es descriuen l’engany de l’amor i la burla innocent als remugants més grans.

Pin It on Pinterest