Select Page

José Luís León Gascón, regidor de Benestar Social i Sanitat, es reunia ahir amb coordinadors i representants de les associacions alteanes Creu Roja, Corazón Exprés i Cáritas per fer una donació de 1.500€ a cadascuna d’estes entitats en agraïment a la seua tasca. En paraules de l’edil, “han desenvolupat una gran tasca social durant els mesos més durs de la pandèmia i a dia de hui segueixen ajudant al col·lectiu més vulnerable. Per este motiu des de la regidoria que represente s’ha destinat una ajuda total de 4.500€ a repartir entre estes tres associacions per poder col·laborar i ser partícips d’esta tasca altruista que realitzen amb els que més ho necessiten”.

León Gascón ha destacat també, “que les esmentades associacions ja reben una dotació anual per part de l’àrea de Benestar Social, concretament Creu Roja rep 12.000€; Corazón Exprés 5.000 i Cáritas 1.200€ “. Quantia que es veu incrementada amb esta dotació de 1.500€ realitzada en el dia d’ahir.

El responsable municipal d’àrea ha remarcat la gran tasca d’estes tres entitats, afirmant que, “l’ajuda que presten tant Creu Roja, com Corazón Exprés i Cáritas és encomiable ja que gràcies a estes associacions podem arribar fins on li és impossible arribar a la administració i a més vull enaltir la seua disponibilitat a l’hora de prestar ajuda a les persones que més ho necessiten “.

En total es destinaran 4.500€ repartits entre les tres associacions de les que l’edil de l’àrea ha declarat “la tasca d’estes entitats és essencial i prioritària en el nostre municipi, per això he volgut destinar esta dotació, ja que en cada crisi o situació emergència estan sempre disposades a ajudar i enfront del Covid-19 també ha estat així i fins i tot a dia de hui, que seguim immersos en esta crisi però fora de l’estat d’alarma, les 3 entitats segueixen prestant la seua ajuda i realitzant la seua tasca a Altea “.

El regidor de Benestar Social també ha volgut agrair a estes associacions la seua tasca quotidiana “vull agrair de tot cor la tasca diària que exerceixen Creu Roja, Càritas i Corazón Exprés ja que sempre que se’ls necessita hi són a més de dir-los que per a mi tant com alteà, que com regidor, és tota una sort poder comptar amb la seva col·laboració “.

Pin It on Pinterest