Select Page

Este cap de setmana Altea la Vella tornarà a gaudir d’una nit d’estiu cultural en família. Les regidores d’Altea la Vella i Cultura, Maria A. Laviós i Aurora Serrat, respectivament, han anunciat la posada en marxa de Cinema d’Estiu.

El diumenge, 12 de juliol, en el pàrquing Escoles Velles, es projectarà la pel·lícula “El Rey León” a les 21:00 hores, emmarcada en esta iniciativa del Cinema d’Estiu. “Esta activitat ha sigut de les més reclamades pels joves del municipi i, ara més que mai, és una bona oportunitat per eixir de casa amb la família i passar una vetllada agradable després dels mesos tan durs que hem viscut”, ha explicat l’edil d’Altea la Vella.

Per la seua part, la regidora de Cultura ha apuntat que “teníem moltes ganes de reprendre estes activitats i continuarem projectant pel·lícules la resta d’estiu”. Al tractar-se d’un espai obert, està permés portar menjar i les condicions de seguretat estan garantides; “es mantindrà la distància interpersonal dins del recinte i es facilitarà gel hidroalcohòlic a l’entrada, com també volem destacar que l’ús de la mascareta és recomanable”, ha matisat l’edil.

Les responsables d’Altea la Vella i Cultura apelen al compromís i la responsabilitat dels alteans i alteanes i han convidat a totes les persones interessades a gaudir d’este esdeveniment a l’aire lliure.

Pin It on Pinterest